Cum Functioneaza Decarbonizarea?

Procesul de decarbonizare este unul relativ simplu.
Se introduce dupa admisia de aer a motorului un furtun prin care trece hidrogen intr-un grad de puritate foarte crescut.
Prin adaugarea de hidrogen, arderea combustibilului este mult mai completa, fapt care face ca depunerile de carbon sa fie dizolcate in particule foarte mici si evacuate prin sistemul de evacuare al masinii.
Decarbonizarea Afecteaza Motorul?
Aceasta procedura NU afecteaza motorul. Procededura este non-invaziva asupra motorului. 
Decarbonizarea Repara Motorul?
Procedura decarbonizarii motorului este una de intretinere ci nu una de reparare!
Ce Tipuri De Motoare Pot Fi Decarbonizate?
Toate tipurile de motor pot fi decarmonizate, chiar si motoarele alimentate cu Gpl.
De Cate ori Trebuie Facuta Decarbonizarea?
Recomandam ca procesul sa fie repetat la un interval de 20.000 km.
Ce Fac Dupa Decarbonizare?
Dupa terminarea procesului recomandam ca urmatorii 50 km sa fie parcursi la o turatie crescuta (cca. 3000  rot/min) pentru a asigura eliminarea depunerilor de carbon. 
Cum Functioneaza Igienizarea cu Ozon?
Ca principiu general de functionare, Generatoarele de ozon produc ozon(O3) care renunta la un singur atom de oxigen(O1). Acest atom e liber sa se lege cu alte molecule din aer, daca sunt prezente (mirosuri, gaze toxice, bacteri, spori,etc.), facandu-le inactive prin oxidare si le blocheaza, descompune si neutralizeaza.
Natura face acelasi lucru. Lumina soarelui si furtunile creaza ozon natural.
Spatiile inchise pot fi curatate si consolidate prin generarea periodica de ozon pentru a reduce nivelul de contaminare a aerului (Baruri,Restaurante,Subsoluri,Pivnite,etc.).
Ozonul va indeparta mirosuri cum ar fi cele de: fum, mucegai si umezeala, culturi de bacterii,ciuperci-fungii,alimente alterate, mirosuri cauzate de prezenta animalelor,etc.